Dragan Martinovic je rodjen 30. aprila 1957. godine u Bogaticu. Odrastao je pored oca Milivoja, pozorisnog reditelja i slikara Milica od Macve, osnivača macvanske slikarske škole. U ranom detinjstvu pocinje da slika i već sa 17 godina prvi put samostalno izlaze u Šapcu.

1976. godine je upisao Likovnu akademiju u Beogradu i osnovne i postdiplomske studije zavrsio u klasi profesora Zorana Petrovica. Samostalno je izlagao preko 140 puta (Sabac, Beograd, Novi Sad, Njujork, Minhen, Pariz, Atina, Milano…), a grupno na vise od 200 izlozbi u zemlji i inostranstvu.

Osnivac je i idejni vodja Udruzenja likovnih umetnika ESNAF, clan je najstarije slikarske grupe na Balkanu ”Lada”, clan ULUS-a i osnivac Reda vitezova templara Srbije. Zivi i radi u Sremskoj Mitrovici, a njegova dela su izlozena u muzejskim i privatnim kolekcijama sirom sveta.

Galerija Art Exclusive Beli Andjeo prodaja slika! 

 

 

 

Postovani ukoliko ste zainteresovani za kupovinu slika ili su Vam potrebne informacije o slici molimo Vas popunite kontakt formu i u sto kracem roku kontaktiracemo Vas

 

Galerija slika Beli Andjeo , galerija Beli Andjeo , galerija slika , prodaja slika , prodaja umetnickih slika , umetnicke slike , slike na prodaju